top of page

Wie ben ik?

Ik ben Mirthe Jacobs, trotse eigenaar van Beauty Pointe.

Als kleine meid was ik steeds bezig met make-up, mijn nagels lakken ... In het middelbaar koos ik dan ook voor de richting "Schoonheidsverzorging", hier kon ik mijn passie beoefenen en alle kneepjes uit het vak leren. Na 6 jaar kon ik met trots mijn diploma in ontvangst nemen. Maar ik had er niet genoeg van, ik besloot om mij te specialiseren in nagels, make-up, verzorgingen voor mensen met kanker én ik besloot om nog een specialisatiejaar te doen aan Level X in Hasselt. 

 

In oktober 2020 startte ik mijn eigen zaakje "Beauty Pointe" op. Beauty Pointe staat voor schoonheid "on top". Een perfecte huid voor iedere vrouw, mooi verzorgde nagels van handen en voeten of helemaal zen worden met een van onze ontspannende massages.

 

De naam Beauty Pointe verwijst naar mijn droom: de combinatie van een schoonheidssalon met een dansschool.  Daarnaast is het ook een verwijzing naar de elegantie die ballet vereist en die na een schoonheidsbehandeling ook zichtbaar wordt bij jou, als klant.

 

Met veel plezier heet ik jullie dan ook van harte welkom in mijn salon. Mijn motto: "ik behandel mijn klanten zoals ik zelf wil behandeld worden".

 

Kom gerust langs in ons winkeltje of maak een afspraakje online. Lukt het niet om online een afspraak te maken? Dan mag je mij steeds contacteren via sms op volgende nummer: 0470/ 65 72 64.

 

Tot snel!

Liefs Mirthe X

Mirthe Jacobs

Belgische Beauty Federatie

Sinds 26/10/2020 erkend lid van de Belgische Beauty Federatie.  De Belgische Beauty Federatie (BBF) wordt gerund door vrijwilligers die zich in hun vrije tijd inzetten om de toekomst van de beauty sector te verbeteren. De voorzitter van de federatie is Mario Blokken. Daarbij is de federatie eveneens de vertegenwoordiger en spreekbuis van de sector naar de pers en de overheid. De BBF zetelt in de Hoge Raad voor zelfstandigen en de KMO (FOD Economie). Hierdoor is de federatie in staat om direct de problemen binnen de sector aan te kaarten bij de juiste overheidsdiensten.

bottom of page